MELADY

MELADY Pizzeria-Shoarma-Grillgerechten-Turkse Pizza-Kapsalon

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1841 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Melady. Meer weten? Ontdek meer

18 aug 2022 om 23:28 Was heerlijk en snel.
8 aug 2022 om 12:58 Meer een uur gewacht op eten en eten is koud
8 aug 2022 om 0:37 20 minuten na bestellen waren zowel de nachos, kapsalon als pizza warm aangekomen. Kapsalon en pizza waren zeer goed te eten. Nachos kwamen een beetje goedkoop over in een plastic bakje alsof het rechtstreeks uit de supermarkt kwam. 9/10 zeer goed
7 aug 2022 om 23:15 Eten was lekker maar wel bijna koud bezorgd. Salade was niet te vreten simpelweg omdat er geen dressing in zat. heel zonde ik heb het uiteindelijk weg moeten gooien. Bezorging was snel, alleen liep de bezorger weg zonder mijn wisselgeld te geven.
7 aug 2022 om 2:25 Lekker gegeten, alleen had ik aangegeven dat ik sambal en knoflooksaus wilde, maar kreeg geen saus. Maar ik snap dat het druk is en dan vergeet je wel eens dingen volgende keer er op letten aub!
5 aug 2022 om 23:19 Ik ben zeker dat het de beste pizza van Rotterdam is !!! Ik ben echt tevreden met de bezorging en het eten , heel lieve medewerkers, en vanaf nu ben ik zeker dat ik alleen bij melady gaat bestellen
5 aug 2022 om 11:56 Delivery was super fast and the food was good - I got a burrito chicken burger and it was great. I'll definitely be ordering form here again soon.
4 aug 2022 om 22:00 De friet was wel wat aan de droge kant en er zaten veel " aangebrande " stukjes in, ik ben beter gewent.
3 aug 2022 om 15:28 Ik begrijp niet waar die reviews vandaan komen want het eten is gewoon smerig heel de avond met zn 3en op de wc gezeten met buikpijn en overgeven door de kapsalons voedsel vergiftiging? Bezorging was prima
31 jul 2022 om 9:45 Eten was er in 10 minuten, erg snel alles was lekker en goed warm.
28 jul 2022 om 19:55 Het eten was lekker, warm en snel bezorgt met een vriendelijke bezorger
27 jul 2022 om 22:07 Het eten kwam snel en was nog lekker warm. Heb voor het eerst hier besteld en was zeer tevreden. Een goed vulle de burrito, maar was een beetje vlak van smaak. Kan meer mexciaans smaken vindt ik. Maar in het algemeen lekker, snel bezorgd en vullend.